aboutus

Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd,

Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd, Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd, Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd, Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd, Foshan Toffs Hardware Machinery Co.,Ltd,
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Toffs
Aantal werknemers: >50-80
Jaarlijkse omzet: 1500000-2000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Ons bedrijf is een groot professionele van de het levensopslag van het metaalhuis de productenfabrikant wat ontwikkeling, ontwerp en massaproduktie integreert. wij worden toegewijd aan keukenplank, het rek van het keukenafvoerkanaal, de mand van het keukenafvoerkanaal, de kar van het keukenkarretje, fruitmand, het rek van de bloempot, wasmand, wijnrek, boekenrek, klerenplank, kophouders, het rek van de Tandenborstelsterilisator, juwelendienblad dat een reeks van de het levensopslag van het metaalhuis van de de producten professionele productie en verwerking bedrijven, met een volledig, wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem.

wij zijn welkom aan steekproefaanpassing. Het bedrijf die the'beneficial win-win, gemeenschappelijke op kwaliteit-gebaseerde ontwikkeling aanhangen, reputatie first doel, met de vertrouwelijke dienst, nieuwe producten om klanten, met oprechte beheershouding tegenover klanten aan te trekken, won de gunst in binnen- en buitenland van klanten, blijven wij vernieuwen en nieuwe producten lanceren. Hoop oprecht om stabiele en wederzijds voordelige samenwerking op lange termijn met klanten in binnen- en buitenland te vestigen. De producten van het bedrijf worden uitgevoerd naar groot en klein steden en Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Westelijk Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere delen van de wereld.

Contactgegevens